Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Șeful PSD anunță că facturile la energie electrică nu vor creşte după 1 aprilie. ”În 3 ani România va fi independentă energetic”

Publicat

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a făcut un anunţ important pentru români: facturile la energia electrică nu vor creşte după 1 aprilie. Liderul social democraților susține că Executivul a găsit  soluţii şi de la 1 aprilie încolo.

„Vă spun cu certitudine că preţurile vor rămâne aceleași, în acest moment, care sunt trecute în ordonanţa de urgenţă. Se va lua o soluţie, inclusiv pentru cauze, dar şi pentru efecte, pentru că trebuie limitată inflaţia. Toţi factorii decidenţi, în acest moment, s-au strâns în jurul acestei probleme”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Dacă, Doamne fereşte!, nu se dă o ordonanţă sau nu se dă o lege în Parlament, categoric se va prelungi această ordonanţă. Dacă se dă şi este timp să se negocieze şi cu Comisia, să se facă şi toată reglementarea şi tot parcursul prin ANRE, ca să fie totul legal şi transparent, atunci vom avea mai curând, de la 1 aprilie. Nu se va ieşi din această marjă de preţ”, a adăugat liderul PSD.

Marcel Ciolacu: „România va deveni independentă energetic în următorii trei ani”

Ţara noastră va deveni independentă energetic în următorii trei ani, a estimat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3.

„Un guvern eficient e când gândeşte cu 2-3 paşi înainte. Au venit colegii mei în Parlament cu scoaterea a trei hidrocentrale, să le scoatem prin lege, este inadmibil. Iubesc natura, dar sunt nişte decizii…

De acolo am alimenta, au făcut ai mei socoteala, 300.000 de gospodării. Toate investiţiile sunt blocate.

Nu poţi să te duci, să semnezi, să scoţi 1.600 de MW să-i opreşti, să semnezi la Bruxelles şi tu să nu ai pe termen scurt să dai drumul la alte capacităţi de producţie.

Acest guven şi România este condamnată ca în următorii trei ani de zile să devină independentă energetic şi putem face acest lucru”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 21.02.2022 at 13:25

    Mă, tu eşti prost ? Tu şti ce înseamnă să construieşti nişte capacităţi energetice ? Timp de treizeci de ani aţi furat din sistemul energetic cât aţi putut. Cine nu v-a dat voie să construiţi grupurile 3 şi 4 de la Cernavodă sau marirea capacităţii a celei de la Mărişelu ? Banii, pe care i-aţi volatilizat, că Hidro a mers tot timpul pe profit, dar fără bani cu ce să construieşti. Până şi banii de mentenanţă i-aţi impărţit frăţeşte. Cine a fost specialistul ăla care ţi-a şoptit enormitatea aia ?

    • S

      luni, 21.02.2022 at 14:42

      Art 7 alin 12 din oug 118 prevede ca diferentele de pret nu intea in baza de impozitarea a tva.

      Si uite asa psd ul a luat din banii romanilor pentru buget

      Ex.
      Factura la curent
      1000 LEI (FARA REDUCERI)
      TVA 190 LEI
      REDUCERE CF ART 7 ALIN 12 DIN OUG 118 ,de exemplu 500 lei
      Total de plata de catre fraierii de romani
      1190-500 lei =690 lei adica tva ramane 190 lei care se duce la buget
      Deci ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax