Connect with us
Publicitate

SPORT

Selagea vrea să joace alături de Grozav

Publicat

Fostul mijlocaș al Unirii, Ciprian Selagea a fost declarat jucător liber de contract, iar în această perioadă a cerut din partea grupării uniriste timp de gândire pentru a decide dacă va continua sau nu la Alba Iulia. După cum a declarat acesta, se pare că este destul de hotărât să încheie conturile cu Unirea Alba Iulia: ”Este exclus să rămân la Unirea, dar nici nu știu unde voi merge. Deocamdată, voi vedea ce voi face, sunt mai multe oferte, dar nu comentez niciuna, momentan”.

Fotbalistul ar avea o preferinţă, aceea de a fi din nou coleg cu Gicu Grozav. ”Am auzit că e posibil să vină Gicu în țară, mi-aș dori să fim din nou colegi, pentru că el este cel mai bun prieten al meu”, a mai spus albaiulianul.

Reacţiile la cazul Selagea au apărut imediat, iar colaboratorul Unirii, Eutin Bojin a făcut câteva comentarii pe care Selagea a refuzat să le discute: ”Eu nu comentez nimic din ceea ce a declarat dânsul, nu vreau să intru în clinciuri cu nimeni, eu i-am spus lui, în față ce am avut de spus”. Fotbalistul este îndreptățit să fie supărat pe Bojin, deoarece acesta, la nici o lună de la sosirea la Alba  Iulia, a făcut mai multe declaraţii în presa locală (în condițiile în care, potrivit unor surse apropiate, acesta nu a semnat cu Unirea Alba Iulia).

Eutin Bojin a mărturisit că Selagea nu mai este dorit de către Unirea, fapt ce ar putea însemna că acesta ar putea să îi facă astfel ”loc” fiului său, care  nu a jucat nici un minut, în amicalul de sâmbătă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax