Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Selecţii pentru Campionatul Mondial de Breakdance. Vezi unde te poți înscrie la precalificări

Publicat

În anul 2012, Campionatul Mondial de Breakdance 1 la 1 va căpăta forme noi. Pentru a treia oară în opt ani, B-boys cunoscuți, dar și cei anonimi au șansa de a ajunge în finala de la Rio de Janeiro.

Pentru prima dată, caravana Red Bull BC One Cypher ajunge și în țara noastră, iar cel mai bun breakdancer va avea ocazia să meargă la calificările zonale, pentru ca mai apoi să ia parte la marea finală.

Pentru organizatori, această competiție s-a transformat în șansa vieții pentru cei care practică acest tip de dans. Red Bull dorește să aducă oameni noi în competiție în acest an, iar atenția lor se va îndrepta și spre talentele necunoscute. Faza de calificare în mai multe etape va oferi participanților șansa  de a câștiga 1 la 1.

În marea finală se vor aventura 16 concurenți, care își vor dovedi măiestria și cunoștințele dobândite, pentru a obține premiul de cel mai bun breakdancer din lume.

În România, pe data de 6 aprilie, vor avea loc precalificările, iar cei mai buni băieți sau fete vor ajunge în finala calificărilor locale, ce va avea loc pe data de 7 aprilie, în capitală.

Înscrierile vor avea loc online pe site-ul www.redbull.ro/bcone, începând cu 12 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax