Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Semafoare în fața sediului ISU Alba, controlate din dispecerat. Mașinile de intervenție vor avea prioritate la ieșirea în stradă

Publicat

Două noi semafoare vor fi amplasate în curând în municipiul Alba Iulia, în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Acestea vor fi montate pe strada Alexandru Ioan Cuza și vor fi controlate din dispeceratul aflat în clădire, au transmis reprezentanții ISU Alba.

În momentul ieșirii autospecialelor din unitate pentru a se deplasa la intervenție, semafoarele vor afișa pentru aproximativ 5 secunde culoarea galben intermitent, apoi roșie. 

Potrivit reprezentanților ISU Alba, montarea unor semafoare în zonă este necesară pentru ca șoferii să acorde prioritate de trecere autospecialelor de intervenție care merg în misiuni de salvare, având în vedere că strada Alexandru Ioan Cuza este una dintre cele mai circulate artere din municipiu (ieșirea spre Cluj-Napoca).

Citește și CINCI intersecții din Alba Iulia vor avea semafoare noi. Investiție de aproape 300.000 lei din bugetul local

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax