Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Semafor la trecerea de pietoni lângă sediul IPEC, pe strada A.I. Cuza din Alba Iulia. Proiect aprobat în CL

semafor trecere pietoni

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat marţi amplasarea unui sistem de dirijare a traficului – semafor la trecerea de pietoni din dreptul sediului IPEC, pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu. Prin acest demers, se urmăreşte creşterea siguranţei rutiere într-o zonă cunoscută cu incidenţă mare de producere a accidentelor.

Potrivit documentaţiei prezentate consilierilor, investitiţia de instalare a unui echipament de dirijare a traficului la trecerea de pietoni pe strada Alexandru Ioan Cuza (lângă fabrica IPEC) Alba Iulia este în valoare de 103.986,42 lei (inclusiv TVA), echivalent 22.314,68 euro. Lucrările de construcţii-montaj sunt în valoare de 76.99,93 lei (inclusiv TVA), echivalent 16.523,59 euro din suma totală bugtată.

Realizarea investiţiei se face în două luni.

“La trecerea de pietoni din zona fabricii IPEC pe strada Alexandru Ioan Cuza s-au produs o serie de accidente rutiere soldate cu vătămări corporale grave unde echipamentul de dirijare a traficului va spori siguranţa circulaţiei, inclusiv trecere pietoni şi reducerea evenimentelor neplăcute”, se precizează în proiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate