Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Semestrul al doilea la Universitatea din Alba Iulia începe în sistem hibrid. Se așteaptă votul Senatului și avizul DSP Alba

universitatea alba Iulia UAB

Publicat

Studenții și masteranzii Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor începe semestrul al II-lea, în sistem hibrid.

Mai exact, conducerea a transmis spre consultarea Senatului UAB și a DSP Alba, hotărârea ca semestrul al doilea al anului universitar 2020-2021 să debuteze conform scenariului 2 – în sistem mixt.

În funcție de specificul programelor de studiu și de capacitatea de a implementa eficient toate procedurile privind asigurarea protecției și a siguranței sanitare, studenții și masteranzii UAB, în funcție de specializarea pe care o urmează, vor participa în sistem mixt la activitățile didactice.

Astfel, majoritatea programelor de licență și de masterat își vor continua activitatea în sistem online, respectiv cursuri, seminarii, cursuri practice și laboratoare, cu excepția specializărilor la care prezența fizică la activitățile de tip laborator și cu aplicabilitate practică este absolut necesară pentru a dobândi abilitățile și competențele vizate, se arată într-un comunicat al UAB.

Astfel, la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești primele 4 săptămâni, între 22 februarie și 22 martie, sunt exclusiv online.

Activitățile didactice care impun abordarea față în față, respectiv laboratoare, proiecte și altele le puteți vedea mai jos.

 

La Facultatea de Drept și Științe Sociale, Departamentul de Educație Fizică și Sport, activitățile didactice care impun abordarea față în față le puteți vedea mai jos:

De asemenea, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Departamentul de Teologie Ortodoxă și Muzică Religioasă, activitățile didactice față în față sunt următoarele:

La Facultatea de Istorie și Filosofie, dar și la Facultatea de Științe Economice, toate activitățile, la toate programele de Licență și de Masterat, debutează în format exclusiv online.

Reprezentanții UAB au dat asigurări că există circuite standard, iar aplicarea normelor sanitare specifice se respectă în întregul campus universitar, precum și distanțarea recomandată în sălile de curs și în laboratoare.

De asemenea, imediat ce situația epidemiologică va permite întoarcerea în siguranță a tuturor studenților în sălile de curs, UAB va reveni la scenariul 1.

Studenții sunt rugați să urmărească zilnic informațiile de pe site-ul universității, urmând să fie informați cu privire la orarul activităților online și, în cazul programelor care vor desfășura și anumite activități față în față, asupra condițiilor și a programului de revenire în laboratoare. Informații vor fi disponibile pe site-ul fiecărei facultăți.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax