Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Seminar: Avantajele angajării foştilor deţinuţi

Publicat

În Sala de conferinţe a Hotelului „Parc” din Alba Iulia va avea loc, joi, începând cu ora 10.00, seminarul informativ “Soluţii pentru reintegrarea socială a foştilor deţinuţi” .

Evenimentul are ca scop atât promovarea activităţilor proiectului, cât şi sensibilizarea angajatorilor, a angajaţilor, a beneficiarilor, a instituţiilor statului cu responsabilităţi în incluziunea socială, a mass-media, cu privire la problematica integrării pe piaţa forţei de muncă a persoanelor care au părăsit sistemul de detenţie.

Prin intermediul seminarului, se va încerca găsirea de soluţii  şi oportunităţi pentru facilitarea integrării acestor persoane pe piaţa forţei de muncă şi soluţii pentru schimbarea atitudinii sociale faţă de aceştia.

În acelaşi timp, organizatorii seminarului îşi propun să informeze angajatorii despre avantajele angajării asistate a foştilor deţinuţi, prin intermediul căreia, în cadrul proiectului, se asigură subvenţionarea cu 90% a cheltuielilor salariale cu persoanele, foste deţinute şi angajate, pe parcursul a 6 luni.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia „AS 2001” Alba Iulia, în parteneriat cu Penitenciarul Aiud, în cadrul proiectului “Integrarea pe piaţa forţei de muncă a grupurilor vulnerabile, prioritatea noastră”, cofinanţat prin Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6: ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2: “Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax