Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Seminarul Teologic din Alba Iulia și-a ales cei mai frumoși boboci

Publicat

Balul Bobocilor de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia s-a desfăşurat joi după-masa, la Restaurantul „Mercur”. Spectacolul, prezentat de elevii Alexandra Bărbănțan și Teofil Slevaș, a început la ora 18.00, în prezența a peste 500 de invitați, elevi și profesori ai liceului.

Evenimentul a fost organizat, anul acesta, de clasele a XI-a. Spre deosebire de ediția precedentă, balul bobocilor a avut parte și de susținerea și participarea unor profesori. Rezultatul acestei colaborări dintre elevi și cadrele didactice nu a lăsat loc de prea multe critici.

După ce au fost prezentați, cei mai curajoşi dintre boboci au fost supuși la diferite probe. Mai grele, mai distractive, acestea au permis juriului să aleagă câștigătorii concursului. Astfel, marii câștigători ai acestei ediții au fost:

  • Anamaria Morcan – Miss Boboc 2011
  • Alin Crișan – Mister Boboc 2011
  • Maria Cioaza – Miss Popularitate 2011
  • Daniel Moldovan – Mister Popularitate 2011

În cadrul spectacolului, a cântat interpretul de muzică populară, Cătălin Hașa, absolvent al seminarului, precum și eleva Maria Uțiu. După încheierea spectacolului, organizatorii au oferit câteva gustări, care au oferit energie pentru petrecerea ce a urmat.

Serafim ARMANCA


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax