Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Semnal de alarmă în cazul bărbatului din Alba Iulia care a vrut să se sinucidă la Bâlea Lac: starea lui este „instabilă”

Publicat

Bărbatul de 42 de ani din Alba Iulia care a vrut să se sinucidă la Bâlea Lac şi a ameninţat că se aruncă de pe un versant se află într-o stare „instabilă”. Albaiulianul Alin Popa (directorul „Cristalsoft”) a postat un mesaj pe reţeaua de socializare în care face apel la cei care îl cunosc pe acest bărbat să vină în ajutorul lui, după ce a fost anunţat de proprietarul cabanei din zona Bâlea Lac, unde acesta este cazat despre starea în care se află.

„Zilele trecute, mass media a scris despre un tânăr din Alba Iulia care la Bâlea a vrut să se omoare aruncându-se de pe munte. Din păcate, situaţia este critică în continuare. M-a sunat azi de câteva ori proprietarul de acolo, cu care mă cunosc, să facem ceva. Tânărul U.G. are cazare până duminică acolo şi este într-o stare <instabilă>, ca să nu zic altfel. Lui îi e frică să nu păţească tânărul ceva. I-a zis prietenului că nu vrea să afle mama lui că e acolo. Poate ar fi bine să afle. Am sunat şi la patronul firmei unde a zis că a lucrat ca IT-ist, dar nu mi-a răspuns la telefon, o fi în concediu. Dacă credeţi că puteţi acţiona cumva spre binele tânărului, vă rog să o faceţi. El are adresa pe Goldiş”, a scris Alin Popa pe reţeaua de socializare.

Reamintim că marţi seara, un echipaj de Jandarmi Montani şi Salvamont din Sibiu au intervenit la un incident petrecut în zona Bâlea Lac, în care un bărbat din Alba Iulia ameninţa că se sinucide. Acesta a fost observat de un grup de turişti străini, care l-au auzit ţipând. Bărbatul a fost convins de echipa de intervenţie să coboare.

Bărbatul domiciliază pe strada Vasile Goldiş şi este divorţat. Are doi copii şi este inginer de profesie. La momentul în care echipajul a ajuns în apropierea sa, acesta le-ar fi relatat că linia vieţii sale s-a intercalat cu energiile cosmice de la Bâlea Lac şi că dorea să se arunce de pe versant. Se afla la o înălţime de 250 de metri deasupra lacului şi la aproximativ 150 de metri de coastă. Echipajul a reuşit să-l convingă să coboare şi l-au adus în zona lacului, cu ajutorul unei cordeline. Nu a fost transportat la spital, pentru că se liniştise şi se exprima coerent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax