Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă are dosar penal la DIICOT, după ce a blocat activitatea unei secții de vaccinare

Publicat

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a ales cu un dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19, după ce a blocat activitatea unui centru de vaccinare.

Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului General către parchetul de combatere a infracțiunilor de crimă organizată, au confirmat surse judiciare pentru G4Media.

Diana Șoșoacă a blocat, în 8 septembrie, activitatea unui centru de vaccinare din comuna Răchiteni (Iași) care se afla în scenariul roșu. În ziua respectivă, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Iași, doctorul Vasile Cepoi, nu s-a vaccinat nimeni.

Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă secondată de susținători. Diana Șoșoacă a făcut și o transmisie live pe Facebook din comuna despre care susține că e circumscripția ei.

Medicul Elena Popa, care a condus echipa mobilă de la Răchiteni, spune că s-a temut pentru viața ei și a echipei. Elena Popa crede că Diana Șoșoacă trebuie oprită:

  • „Ce am simțit? M-am temut pentru siguranța mea, pentru siguranța echipei și am fost foarte dezamăgită de faptul că nu am reușit să îmi îndeplinesc activitatea pentru care m-am dus acolo. Sincer, m-am temut pentru viața mea la un moment dat. De asta am și ieșit în față, pentru că trăgeau de ușă, țipau la ușă și am ieșit ca să vorbesc cât pot cu dumnealor. Plus că eu am găsit acolo niște cetățeni care voiau să se vaccineze și nu au putut să intre în clădire. Au fugit, au fost goniți, nu știu să vă spun. Noi am fost anunțați că poliția ar fi acolo, dar nu au fost… Atitudinea lor a fost foarte agresivă, și verbal, și fizic.”

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. FLORIN

    miercuri, 17.11.2021 at 19:04

    L PUSCARIE PE VIATA CU SCROAFA ASTA

  2. Petru

    miercuri, 17.11.2021 at 21:48

    Mai nou pentru exprimare liberă îți sunt puse coarne .Adevărul supără. Dacă nu ești cu ,,ei” …. Mai rău decât pe vremea lui nea Nicu.

  3. dolfi

    joi, 18.11.2021 at 07:54

    de ce este lasata aceasta fiinta sa manipuleze si dezinformeze facand jocul rusilor? Practic ea este un pion al razboiului hibrit dus de Rusia contra Europei!!!

  4. Geo p

    miercuri, 15.12.2021 at 15:15

    #jesuissosoaca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax