Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Senatorii au adoptat majorarea salariilor cu 25 la sută pentru asistenții sociali. Decizia finală, la Camera Deputaților

Publicat

senat Senatorii au adoptat majorarea salariilor asistenţilor sociali cu 25 la sută din luna octombrie. Decizia trebuie votată însă și de Camera Deputaților, care este for decizional.

Senatul a aprobat modificarea ordonanţei prin care Guvernul a majorat salariile din sistemul sanitar, astfel încât în categoriile de angajaţi care ar urma să primească mai mulţi bani au să fie cuprinşi şi asistenţii sociali.

Aproape 4.000 lucrează în sistemul public şi cei mai mulţi au salarii cuprinse între 800 şi 1.000 de lei.

Federațiile din domeniul sanitar au solicitat anterior Ministerului Muncii creșterea salariilor și pentru personalul din domeniul asistenței sociale, odată cu majorarea de 25% acordată medicilor începând de la 1 octombrie.

Dacă majorarea salariilor va fi aprobată şi de Camera Deputaţilor, ar urma să se aplice chiar de luna aceasta în acelaşi timp cu majorările pentru medici şi pentru alţi angajaţi din sistemul sanitar.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax