Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Senatorul Călin Matieș, propus candidat pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia. A preluat organizația locală a PSD

Publicat

Senatorul de Alba Călin Matieș a preluat funcția de președinte interimar al organizației PSD Alba Iulia, ocupată până acum de Marcela Dărămuș. Decizia a fost luată sâmbătă în Comitetul Politic Județean. 

Acesta ar putea fi și varianta cu care partidul va merge pentru funcția de primar al municipiului, la alegerile locale.

Senatorul Matieș a confirmat pentru Alba 24 că a fost nominalizat de partid pentru o viitoare candidatură la Primăria Alba Iulia, dar a spus că deocamdată nu a luat decizia să accepte.

A spus că are la dispoziție 3 luni pentru a lua o decizie în acest sens, perioadă în care va analiza modul în care este privit de cetățeni.

Mandatul său de interimat la șefia PSD Alba Iulia va fi valabil până la viitoarele alegeri, a căror dată nu a fost decisă.

”Sâmbătă, colegii social democrați din Alba mi-au încredințat RESPONSABILITATEA să lupt pentru interesele albaiulienilor și să lucrez cu membrii și simpatizanții noștri din Alba Iulia pentru a construi o alternativă credibilă la slaba administrație municipală.

Le mulțumesc sincer pentru încredere și înțeleg cât de mult Alba Iulia are nevoie astăzi de un nou plan de dezvoltare, un program de guvernare locală, care să răspundă necesităților oamenilor.”, a spus Matieș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 10.04.2022 at 15:29

    Părerea mea. Trebuie să aibe şi binevoitorul de Pleşa un candidat, care a făcut multă zarvă, şi asta dă bine la alegători. Pleşa îi mai molcuţ şi fără prea mare susţinere in adoptarea unor decizii pentru municipiu.Indiferent din partea cui va candida nu cred că va mai ieşi.

  2. Dumitru Lucia Elena

    duminică, 10.04.2022 at 15:31

    Nu va cunosc albaiulienii, aveți șanse slabe de reușită.

  3. C

    duminică, 10.04.2022 at 16:00

    Eu zic sa încerci la Santimbru, poate ai șanse.

  4. Altul

    duminică, 10.04.2022 at 18:14

    Pleșa nu mai are șanse căci a dovedit cu asupra de măsură ca e depășit de toate situațiile în care s-a aflat. Soluțiile lui au fost mereu „aflatul în treabă” : adică să schimbe sensurile de mers pe stradă, poezioare și cântecele de șezătoare, jocuri de-a Mihai Viteazul cu Pralea, etc… Orice contracandidat îi poate crea probleme. Deci un sfat pentru el : lasă-ne !!!, ca la fotbal.

  5. Gelu Stoian

    luni, 11.04.2022 at 11:19

    99,9999 % Ca Dvs. Musiu PULU, vei FI printre cei 3,023 Procente de Alegatori Ai Senatorului PSD de Alba, Maties Calin, cand Va Candida La Primaria Municipiului Alba Iulia. Are Dreptate Dl. ” C ” : Are mai multe sanse sa fie Primar la Santimbru : Ar fi ales si de Angajatii Brutariei Sale, si de Distribuitorii Pitei de Santimbru !!

  6. Gelu Stoian

    luni, 11.04.2022 at 11:22

    nenea ” ALTUL ” : Esti tot din Tabara lui PILU, TOVARAS de NADEJDE al Unicului Deputat Si Senator PSD de Alba ! Tot De Aruncat LA COS !

  7. Gelu Stoian

    luni, 11.04.2022 at 11:25

    La Pastele Cailor ! Ori La Sfantu’ Asteapta !! Tovarase Om de Afaceri si Brutar, cu Pita de Santimbru, TOVARASE Senator de Alba, Maties Calin, vei FI Ales, la Alegerile Locale din 2024, Primar al Municipiului Alba Iulia !

  8. Godja+ion

    miercuri, 27.04.2022 at 11:40

    Nici pe VOI PNL-UL nu vă m-ai votează nimeni o să vedeți ptr că ați distrus Romania a-ti scumpit de a-ti sărăcit populația a-ti liberalizat prețurile în favoarea voastră, și mai aveți tupeul să cereți votul Românilor nu vă este rușine!

  9. Godja+ion

    miercuri, 27.04.2022 at 12:17

    Cine vă credeți voi PNL-Ul? Aveți impresia că veți fi vejnic la putere,uite cum arată orașul alba iulia infrastructura e praf din timpul lui ceausescu nu ați m-ai facut nimic pentru noi proștii, dar în schimb a-ti facut ptr familia voastră Europeană prețurile sunt m-ai mari de cât în Franța Asta-i Româniia normală și Educată bravooo Români ținețeo tot așa că e bine!

  10. Godja+ion

    miercuri, 27.04.2022 at 13:26

    Dacă nu intra PSD-UL la guvernare era vai de noi, mai aveți tupeul să comentați,despre psd că sunt comuniști, voi sunteți de-ai Tovarășului, și tot voi spuneți că sunteți Democrați, eu sper ca în al doisprezecelea ceas să se trezească Românii și la Conducerea Acestei Țări să vină un bun Român creștin și Patriot,Doamne Ajută-ne Amin!

  11. Godja+ion

    miercuri, 27.04.2022 at 14:08

    PSD-UL CÂND A FOST LA PUTEREDE DE FIECARE DATĂ A AVUT CRESTERE ECONOMICA VOI PNL-UL CÂND A-ȚI INTRAT LA PUTERE A-TI DISTRUS TOTUL RUȘINE SĂ VĂ FIE!

  12. Dumitru Lucia Elena

    joi, 18.05.2023 at 15:13

    Stai prost cu gramatica!

  13. Andrei

    vineri, 19.05.2023 at 06:26

    Sunt 100% convins ca daca domnul Maties ar fi primar s ar schimba lucrurile inspre bine, nu ma interesează din ce partid politic face parte domnul Maties dar am auzit numai lucruri bune despre el, omul sfințește locul,tocmai faptul ca este „brutar” si a reusit sa isi sustina afacerea de unul singur, sa se dezvolte, înseamnă că este un bun gospodar si stie cum sa gestioneze un business dar din păcate ăștia suntem noi românii nu stim sa apreciam valorile naționale stim doar sa criticam fara a cunoaste omul….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax