Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorul de Alba, Daniel Breaz s-a înscris în PRO România. Discuții pentru un loc pe listele pentru Parlament

Publicat

Daniel Breaz

Senatorul de Alba Daniel Breaz, actualul rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, s-a înscris în PRO România, formațiunea condusă la nivel național de un alt fost membru PSD, Victor Ponta. 

Președintele filialei PRO România Alba, Horațiu Florea, a declarat pentru alba24.ro că Daniel Breaz a intrat de astăzi în partid (vineri, 16 octombrie) după ce în urmă cu aproape două luni a plecat din PSD.

Momentan sunt discuții la nivelul filialei din Alba în vederea unei posibile candidaturi a lui Breaz pentru un loc în Parlamentul României.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pisi

    vineri, 16.10.2020 at 15:52

    Vaaaai. Se sparie gândul că rectoriciunea sa era să rămâna pe dinafară de cazan. Dacă nu a scos suficiente panglici și nu a mâncat destul pentru pnl, atunci merge și trotineta lui Ponta. La mai mulți ani de antrenamente și joc de gleznă.

  2. pilu

    vineri, 16.10.2020 at 16:53

    Asta-i ca si cum te-ai inscrie la o excursie pe Marte. Zucces !! Acolo o sa ai ca si coleg pe desteptul desteptilor din sistemul de pensii. Si ar fi ceva de invatat de la el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax