Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorul Nicolae Dobra și-a dat demisia din PDL. S-a înscris în UNPR și candidează la Primăria Sebeș

Publicat

Senatorul PDL de Alba, Nicolae Dobra intenţionează să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş. Acesta susţine că se află în discuţii cu UNPR, pentru a stabili condiţiile în care va părăsi partidul de guvernământ şi va alege această formaţiune, care să îl sprijine în iniţiativa sa şi că va face publică o decizie oficială, vineri, într-o conferinţă de presă.

„Mă gândesc să candidez la funcţia de primar al oraşului Sebeş. Probabil voi candida din partea UNPR, mă aflu în discuţii cu ei”, a declarat senatorul PDL Nicolae Dobra. Acesta a precizat că a ajuns la această concluzie pentru că nu a fost sprijinit de PDL în vederea unei candidaturi la Primăria Sebeş. De asemenea, cel mai probabil, senatorul va rămâne independent în Parlamentul României, după ce va părăsi Partidul Democrat Liberal.

Ultimă oră: Senatorul Dobra și-a dat demisia din PDL și s-a înscris în UNPR.  Dobra a fost ales secretar al organizației UNPR Sebeș, într-o ședință desfășurată joi după-amiaza. Președinte al organizației din Sebeș a fost ales Cornel Gal.

Până la această dată, la Primăria municipiului Sebeș si-au anunțat candidatura Dorin Nistor (PDL), Alexandru Dăncilă (USL – fost primar în perioada 2005-2008) și actualul primar, Mugurel Sârbu (independent).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Roma Victoria

    joi, 19.04.2012 at 23:36

    Cam urat.

    Dezamagire fata de cei doi (Dobra+Negrut) pe care i-am votat. Unul pleaca din PDL altul voteaza impotriva unor legi propuse de partid (vezi doamne el se gandeste la reponsabilitatea fata de electorat – de parca l-ar fi intrebat ce vrea de fapt).

    De la mine nu mai vedeti vreun vot. Amandoi.

    • Viktor roman

      vineri, 20.04.2012 at 14:52

      Faptul ca Negrut a votat impotriva reducerilor salariale este de laudat.
      Il dezonoreaza apartenenta la un partid ca le-a facut foarte mult rau romanilor si Romaniei, ascunzandu-se dupa asa zisa criza economica- o farsa a nesimtitilor din finante si banci.
      Iar faptul ca-l doare-n cot de poluarea de la Sebes, care imbolnaveste zeci de mii de oameni este un semn de lasitate si lipsa de barbatie politica>

      • Roma Victoria

        luni, 23.04.2012 at 12:47

        Asta-i umila ta parere!
        Ce-a facut rau romanilor si Romaniei PDLul? Ia spune tu mai oracolule…
        Autostrada care se vede intre Sebes si Lancram intra tot la categoria rau facut romanilor?
        Rau au facut romanilor netrebnicii care au aproape dublat pensiile intr-un an electoral fara sa le pese ce se intampla dupa. Pe aia nu-i interesa ca se fac sau nu autostrazile de care se vorbeste in Romania de cel putin 10 ani. Nu. Pe ei ii interesa doar sa se aleaga.

        Acum romanii o sa-i voteze din nou pe PSDisti si pe PNListi ca sa pedepseasca PDLul pentru „raul facut romanilor”.

        De fapt romanii o sa se impuste singuri in picior. Au muscat propaganda Antena 3 si Realitatea si nici nu-s destul de destepti sa discearna intre minciuna si adevar. Asta o sa ne coste pe toti nu numai pe suparatii care se vor duce la vot sa-i traga un glont in picior.

  2. mirciu57

    vineri, 20.04.2012 at 13:42

    doar sobolanii parasesc corabia inainte de a se scufunda!!! asta sinteti voi!!! oameni fara nici o valoare!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax