Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Senatorul Pereş face opoziţie şi inventează un nou slogan USL: „Zâmbeşte, mâine va fi mai rău!”

Publicat

Senatorul Alexandru Pereş a creat un nou slogan care crede că s-ar potrivi mănuşă pe ideologiile USL: „Zâmbeşte, mâine va fi mai rău”. Acesta pune lupa pe proiectele de campanie ale USL Alba, promise dar nerealizate şi crede că amplificarea atacurilor politice din partea PNL ar fi alegerile locale din interiorul partidului.

Vă prezentăm mai jos punctul de vedere al senatorului PDL:

Ofensiva PNL Alba, asemenea ofensivei guralive a Coreei de Nord, prin noul reprezentant al biroului de presă, Florin Roman, pregătește populația din Alba Iulia și, de altfel, din întregul județ, pentru sărbătorile de Paște, prin a distrage atenția electoratului de la creșterea costurilor pentru gazele naturale și energia electrică, dar și de la creșterea prețului produselor agricole și alimentare, necesare acestei mari sărbători creștine.

O altă cauză a amplificării atacurilor politice din partea PNL ar fi alegerile locale din interiorul Partidului Național Liberal. Se pare că gruparea Atanasiu-Roman este în picaj, atât în încrederea cetățenilor, din cauză că promisiunile făcute de ei nu au fost respectate, cât și în ochii PNL central, care are coșmaruri din cauza (in)activității domnilor parlamentari Atanasiu și Potor, dar și a domnului Roman, mai nou mare prieten cu PSD-istul Dan Șova și cu prim-ministrul Victor-Viorel Ponta. Adevărul e că, atunci când cazi în disperare, ataci! Iar acum, vocea PNL Atanasiu-Roman e <glasul plătit> din greu în media locală, lucru care nu reușește să acopere insuccesul PNL Alba, fiindcă albaiulienii și restul locuitorilor din județ își dau seama că au fost păcăliți de <forța și potența> USL. Dar, vorba francezului: <à la guerre comme à la guerre>! Mai exact, <mai-marii> PNL Alba atacă tot ce mișcă, mai ales pe oamenii politici preferați de cetățeni, cum este domnul primar Mircea Hava, pe care l-au luat țintă într-o situație prielnică lor – adică într-un moment în care PDL Alba Iulia este în reorganizare și, drept urmare, politic nu le răspunde nimeni.

Cam așa stau lucrurile și este de înțeles, pe undeva, această pornire, această supărare a tânărului jurnalist, devenit politician – național liberal – Florin Roman, care iese tot mai des în presa locală, cu acuze și îndemnuri către reprezentanții justiției, de a ancheta X sau Y politician.

Noi însă, cei din Partidul Democrat Liberal, am considerat că Justiția, a treia putere în stat, stingheră până acum câțiva ani, e bine să fie lăsată să funcționeze fără imixtiuni de natură politică și nu am intervenit cu declarații sau comentarii, lăsând justiția să își facă treaba. Cred că, cel mai înțelept, ar fi ca PNL și PSD să nu mai agite spiritele și să sugereze, în declarații politice, acțiunile pe care trebuie să le facă organele abilitate.

De altfel, am putea și noi să solicităm date privind cercetarea sau accelerarea cercetării unor acțiuni ale liberalilor, cu privire la încălcarea legilor românești. Dar, conform principiului deja agreat, PDL nu comentează și nu face presiuni până la finalizarea acestor cercetări legate de suspiciunile de ilegalitate.

Consider că realele preocupări ale parlamentarilor PNL de Alba ar trebui să fie nu acuzele, ci respectarea promisiunilor din campania electorală. Enumer aici modernizarea drumul județean Vurpăr-Pâclișa sau a drumului Oarda-Teleac (zone punctate de PNL), precum și a drumul județean Galda-Întregalde, promise de domnii Atanasiu și Roman, prin placardarea acestora; reînfiinţarea la Cugir a unei secţii a Universităţii Tehnice din Cluj, promisă de domnul Dan Simedru sau includerea Cugirului pe harta Autostrăzii Orăştie – Sibiu prin crearea unui nod de intrare şi ieşire în tronsonul de autostradă (By-pass), promis de domnii Teodor Atanasiu și Dan Coriolan Simedru, ba chiar și de Ovidiu Silaghi. Legat de acest din urmă subiect, pot să vă confirm că a fost doar o promisiune în van, fiindcă am adresat o întrebare domnului ministru Dan-Coman Șova, aflat în fruntea Departamentului Pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine. Răspunsul primit a explicat și confirmat faptul că nu se justifică, tehnic și economic, un nod rutier pentru accesul la Autostradă al orașului Cugir, din cauza fluxului mic de trafic care tranzitează spre acest oraș, dar și fiindcă sunt deja prevăzute noduri rutiere la Orăștie (7,35 km de Cugir) și Sebeș (15,31 km de Cugir).

Ca la fiecare patru ani, alegerile locale și parlamentare au trecut, iar <guralivii și potenții> câștigători USL-iști au uitat ce au promis. Adevărul e că, atunci când promiți ceva ce știi că nu poți face, cauți orice motiv de a distrage atenția și a arăta paiul din ochiul vecinului, de data aceasta, a fostei guvernări PDL.

În fine, concluzionez cu ultimul titlu al unei Declarații politice susținute în Senatul României, în urmă cu 2 zile: noul slogan al USL Pare a fi <Zâmbește, mâine va fi mai rău!>”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax