Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Senatorul PSD, Calin Matieș, amenințări la adresa prefectului de Alba: Îi fac un post la brutăria mea și îl recalific gratis

Publicat

Nici nu au trecut 24 de ore de la demiterea Guvernului Cîțu, că PSD Alba a și început atacurile în teritoriu, împotriva unor funcții pe care le-a pierdut în trecut.  

Mai exact, într-o postare pe Facebook, senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, l-a atacat pe prefectul de Alba, Nicolae Albu. Albu a fost susținut în funcția de prefect de PNL Alba. 

Mătieș îl amenință cu demiterea pe actualul prefect și îi transmite lui Nicolae Albu că după ce își va pierde funcția, îl va angaja la brutăria pe care o deține. 

Mai mult de atât, Mătieș dă vina pe conducerea județului pentru că ”ar fi fost nepregătită” pentru valul patru al pandemiei de COVID.

În oglindă, județul Alba este în topul județelor în care Direcția de Sănătate Publică testează masiv și printre primele județe care are multiple centre de vaccinare anti COVID.

Înainte de Albu, prefect de Alba a fost Dănuț Hălălai, susținut de PSD.

Redăm exact mesajul postat pe Facebook, de senatorul Mătieș.

”A plecat nulitatea Citu urmeaza alte nulitati PNL !!”, așa și-a început Mătieș postarea.

”Căzut Guvern! Îl declar NUL! Pot doar să îl asigur pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, adică prefectul Județului Alba, Nicolae Albu, să nu își facă griji când va pica și el.

Voi face toate demersurile necesare pentru a suplimenta cu un post de brutar la fabrica familiei mele. Și îl voi recalifica GRATIS, tocmai pentru a-i demonstra că nu sunt un om ranchiunos, așa cum sunt ei.

Singura condiție este să respecte rețeta tradițională și, bineînțeles, să îi placă munca. Aici ar fi singura problemă…De fapt, se și vede dezastrul din valul 4 și cât de nepregătiți ne-a prins la nivel de județ…”, a scris Mătieș pe Facebook.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Rbk

    miercuri, 06.10.2021 at 15:01

    Grija mare ,domnul senator psd-ist,ca ,voba aia,Cine sapa groapa altuia,cade singur ….. ,deci lauda de sine …..,calificati pe cei care ii aveti in Psd di dupa aceea treceti la alt nivel

  2. SIJ

    joi, 07.10.2021 at 08:15

    Aia toti sunt „calificati” din PSD Alba.
    Aceasi dobitoci schimbati intre ei…
    Eu as desfinta PSD Alba … este cea mai inutila filiala PSD din Romania.
    Au pus in locul lu Darzu pe asta nou nici nu stiu cum se intituleaza atata de invizibil e.
    Vorbeste numai de munte ca am inteles ca de acolo e , sa ii spuna dracu cineva ca e deputat de Alba nu de Abrud.

    Legat de dvs dl Senator … lasatine cu vrejeli populiste si agricole ca si la dvs altceva in afara de grau, faina si brutarie ….nu ne spuneti.

  3. Rbk

    joi, 07.10.2021 at 10:01

    Despre ce sa vorbeasca omul,daca la altceva este aerian,Ciolacu este specialist in toate si concret in ,nimic.Le trebuie guvern de specialisti dar nu stiu care sant .D-nul Gadea intreba si Ciolacu se sustragea…. .E normal cand creierul lipseste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax