Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorul Teodor Atanasiu: „Sper să reușim să dăm jos Guvernul. PDL a spus că va vota moțiunea de cenzură, alături de PNL”

Publicat

Parlamentarii partidelor din Opoziție continuă să facă demersuri pentru a da jos Guvernul Ponta. Aceasta este declarația senatorului liberal de Alba, Teodor Atanasiu, care a spus vineri că inclusiv PDL a anunțat că va vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului și că, în acest scop, se mizează pe sprijinul întregii Opoziții.

„Eu sper ca anul acesta să reușim să dăm jos Guvernul prin moțiune de cenzură, fiindcă altfel, de la anul, o să asistăm la ceea de ce ne temeam, și lucrul pentru care am stat noi, PNL, la guvernare, renunțarea la cota unică și revenirea la impozitul progresiv în România. Atunci și ultima urmă de atracție pentru investitori va dispărea”, a spus Atanasiu în conferință de presă.

Senatorul a mai spus că se mizează pe sprijinul tuturor parlamentarilor din Opoziție și că președintele PDL, Vasile Blaga, a anunțat deja că democrat-liberalii vor vota orice moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern.

„Încercăm să lămurim cât mai mulți parlamentari, astfel încât în momentul oportun acest Guvern să pice. Așa cum a picat i Guvernul Ungureanu, pentru că este un Guvern făcut la fel: din traseiști politici. PSD, doar pe voturile lui, are puțin peste 30% în Parlament, cu UDMR care au 6%, ajung la puțin peste 40%. Restul sunt traseiști politici. Încercăm să îi convingem pe acei traseiști politici că acest Guvern trebuie să pice. Președintele PDL Vasile Blaga a spus explicit că vor vota orice moțiune de cenzură îndreptată împotriva acestui Guvern. Mizăm pe sprijinul întregii opoziții plus al unor parlamentari care au trecut pe la putere și s-au convins de ei”, a mai spus Atanasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Simedru

    duminică, 30.03.2014 at 12:42

    CATRE „Alba 24”, ce pont „mai tare” vreti, cand il aveti in fata ochilor, Atanasiu se prosteste pe zii ce trece, viseaza saracul un post de ministru cu „ochii deschisi”!

  2. minimis maximus

    marți, 01.04.2014 at 09:32

    am vrut sa comentez ceva dar nu pot depasi in expresivitate poza care spune tot

  3. pensionar sarac

    marți, 01.04.2014 at 11:48

    Cam semanati cu cei pe care le criticati, cand a-ti fost suspendat ca ministru, s-au era un joc intre pnl-pdl???????Ma mira, dar sunt prost ca merg la vot.

    • minimis maximus

      joi, 03.04.2014 at 09:19

      daca nu mergeti la vot, o sa voteze altcineva pe numele D-vs- asa ca e bine sa mergeti si sa puneti 2 stampile spre anulare dar si pentru a le modifica procentele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax