Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorul UNPR Alba, Nicolae Dobra, posibil candidat din partea USL la parlamentarele din toamnă

Publicat

Senatorul UNPR, Nicolae Dobra are toate șansele să fie candidatul USL Alba pe Colegiul Sebeș-Blaj, la alegerile parlamentare din toamnă. Acest lucru este foarte probabil, dat fiind faptul că, în cadrul recentei alianțe dintre UNPR și USL, sunt purtate discuții pentru promovarea parlamentarilor în funcție din rândurile progresiștilor ca și candidați USL la următoarele alegeri.

O decizie în acest sens va fi luată în Biroul Permanent Național al USL, reunit în ședință. Întrebat despre o eventuală candidatură la Senatul României din partea USL, Nicolae Dobra a declarat că nu poate spune încă nimic până când BPN-ul  nu va da verdictul.

Nicolae Dobra a mai candidat și pentru funcția de primar al municipiului Sebeș, la alegerile din această vară, unde a obținut 629 de voturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PAEAPAPARICHI

    luni, 03.09.2012 at 17:32

    Noi ne intrebam ,OMUL ASTA CHIAR N-ARE UN PIC DE BUN SIMT?Tot judetul stie ca e un traseist politic fara pereche,iar fratele lui e acolo unde-i locul![ Nu uitati proverbul cu aschia….].Noi cei de la usl suntem constienti ca inainte de incheerea mandatului,face la stinga -nprejur ca la armata si trece iar la cei de la care a venit,ptrt.inca 4 ani.Cei din Sebesi-au aratat valoarea si l-au pus in cosul de gunoi..Sa traiesti in Sebes o viata intreaga si sa obti cca600 de voturi ptr primar.Asta spune tot.mai putin decit un strain.Usl nu-l voteaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax