Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Seniorii echipei de fotbal CSO Cugir au curăţat zăpada din mai multe zone ale oraşului

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, cei 20 de seniori ai echipei de fotbal a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au ieşit pe străzile din oraş şi au ajutat la curăţirea acestora de zăpadă.

Coordonaţi de preşedintele CSO Cugir, Adrian Mihai, tinerii s-au “înarmat” cu lopeţi şi au îndepărtat zăpada de pe trotuarele din centrul localităţii, precum şi din faţa unor instituţii publice, dând exemplu cetăţenilor care au trecut prin zonă.

“Am vrut să ne alăturăm eforturilor de zile întregi pe care lucrătorii primăriei le-au făcut pentru a degaja străzile şi a fluidiza traficul auto. Am considerat că înlăturarea zăpezii de pe trotuare şi din parcări nu este datoria administraţiei locale, ci şi a fiecărui cetăţean în parte, care nu trebuie să aştepte să vină cineva să-i cureţe zăpada din faţa blocului sau a casei”, a precizat Adrian Mihai, preşedintele CSO Cugir.

Pe lângă faptul că au curăţat de zăpadă trotuarele şi parcarea din faţa hotelului, seniorii de la CSO au venit şi în sprijinul unor instituţii, cum ar fi Şcoala Generală Nr. 3 şi Spitalul Orăşenesc Cugir, unde au intervenit pentru a degaja căile de acces şi curţile interioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax