Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Sensul giratoriu provizoriu din centrul municipiului Alba Iulia a fost demontat. Circulaţia din zonă, dirijată prin semafoare cu leduri

Publicat

Șoferii albaiulieni care circulă în zona centrală a oraşului şi ajung în intersecţia de la magazinul „Unirea” pot răsufla ușurați. De miercuri, sensul giratoriu experimental a fost demontat și au intrat în funcțiune noile semafoare cu leduri.

Amplasarea sensului giratoriu, în urmă cu mai bine de o săptămână, a dat peste cap circulația din intersecția străzilor Alexandru Ioan Cuza și Calea Moților, mai mulți şoferi declarându-se nemulţumiţi că încurcă traficul din zonă. Sensul giratoriu a fost o corvoadă  și pentru pietoni, aceștia fiind nevoiți să traverseze de cele mai multe ori printre mașini și mai tot timpul cu teamă că nu vor fi observaţi de şoferii atenţi la celelalte maşini din intersecţie.

Metoda „experimentală”  a administraţiei publice locale – care anunţase încă de a doua zi după amplasarea sensului giratoriu că îl va îndepărta – a luat sfârşit miercuri, când giratoriul temporar a fost ridicat şi au intrat în funcţiune semafoarele cu leduri, mai vizibile decât cele vechi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax