Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia: Tânărul din Sâncel acuzat de șantaj sexual a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare

Publicat

Bărbatul de 27 de ani din Sâncel acuzat de șantaj după ce a întreținut relații sexuale cu o tânără din localitate rămâne cu pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare. Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursul formulat de Ionel Văsuț și a menținut decizia Judecătoriei Blaj. Sentința este definitivă.

Ionel Văsuț a primit pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare condiționată pe o perioadă de 3 ani și 6 luni și a fost obligat să plătească părții civile daune morale în valoare de 20.000 lei.

Decizia Judecătoriei Blaj: “Condamnă inculpatul VIM la 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, în formă continuată, prev. şi ped. de art.194 alin.1 şi 2 Cod penal, cu aplicarea art.41 alin.2 Cod penal şi la 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de răspândire de materiale obscene, prev. şi ped.de art.25 raportat la art.325 Cod penal, totul cu aplicarea art.33 lit.a Cod penal, art.320 indice 1 Cod procedură penală. Contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. Dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o perioadă de 3 ani şi 6 luni. Admite în parte acţiunea civilă şi, în consecinţă, obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 20.000 lei reprezentând daune morale. În baza art.191 Cod procedură penală, obligă inculpatul să plătească în favoarea statului suma de 1.500 lei, cheltuieli judiciare.”

Din cercetările realizate până în prezent se arată că Ionel Văsuţ, domiciliat în comuna Sâncel, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăra de 21 de ani, în perioada noiembrie – decembrie 2011. Cei doi nu erau iubiţi, ci doar cunoştinţe. Ulterior, acesta a ameninţat-o pe fată că, dacă nu va continua să se întâlnească cu el, va posta filmuleţele cu ipostaze compromiţătoare pe internet, lucru pe care l-a şi făcut. Văşuţ a postat pe Youtube un material video în care el şi fata întreţineau relaţii sexuale normale şi orale, dar, potrivit oamenilor legii, filmele au fost şterse de administratorul site-ului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax