Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sentință finală la Curtea de Apel Alba pentru un tânăr din Sebeș care a vândut canabis unui ofițer DIICOT sub acoperire

Publicat

canabis

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins apelul făcut de procurorii DIICOT într-un dosar în care un tânăr din Sebeș a fost judecat pentru trafic de droguri.

Tânărul din Sebeș, N. Alexandru Aurel a recunoscut şi regretat faptele şi a primit din partea judecătorilor de la Tribunalul Alba, pedeapsa de 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare și  supraveghere, pe o perioadă de 2 ani.

Procurorii DIICOT au făcut apel la Curtea de Apel Alba Iulia și în data de 31 octombrie 2018, magistrații au repsins apelul procurorilor și au menţinut pedeapsa decisă de instanţa de fond.

În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că în data de 25 ianuarie 2016, aflându-se în parcarea unui local din municipiul Sebeş, i-a vândut investigatorului sub acoperire 1,8 grame rezină de canabis, contra sumei de 160 lei.

Anterior, investigatorul a fost autorizat să efectueze cumpărări de droguri de la un alt suspect şi de la persoanele din anturajul acestuia. ”În urma unei discuţii telefonice purtate cu V. I. A., s-a întâlnit cu acesta în staţia de taxiuri pentru a cumpăra 2 grame de haşiş.

La faţa locului, V. I. A. i-a spus că nu mai are haşiş deoarece a vândut toată marfa, în schimb ştie o persoană pe nume N. care îi poate vinde. V. I. A. i-a solicitat investigatorului să se deplaseze în parcarea din faţa localului D. C. pentru a se întâlni cu numitul N., identificat ca fiind N. A. A.

În acest context, cel din urmă i-a vândut investigatorului două bucăţi de substanţă vegetală solidă, de culoare maro, cu aspect şi miros specific genului canabis, contra sumei de 160 lei”, se afirmă în motivarea instanţei de la judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax