Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei doi soţi din Sebeş condamnaţi la 27 de ani de închisoare pentru trafic de persoane nu sunt de acord cu pedeapsa

Publicat

trafic

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat, joi, apelul formulat de Remus şi Constanţa Matei, cei doi soţi din Sebeş, condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane, la sfârşitul lunii iulie, de Tribunalul Alba.

La termenul de joi, instanţa a hotărât menţinerea măsurii arestării preventive pentru Remus Matei, dar a amânat soluţionarea judecării cauzei în vederea audierii uneia din părţile vătămate. Următorul termen de judecată este 5 septembrie.

Reamintim că soţii acuzaţi de trafic de persoane, după ce au recrutat o tânără din Sebeş bolnavă psihic şi au obligat-o să se prostitueze în Grecia, au fost condamnaţi în total la 27 de ani de închisoare, de către Tribunalul Alba.

Remus Matei, în vârstă de 43 de ani, a primit 15 ani de închisoare, în timp ce soţia acestuia, Constanţa Matei, va rămâne după gratii următorii 12 ani. Aceştia au intrat în vizorul oamenilor legii deoarece se ocupau cu recrutarea şi exploatarea unor persoane pe care ulterior le obligau să se prostitueze.

Cei doi soţi au fost suspecţi că, în perioada 2008-2009, au recrutat doi bărbaţi din Alba, pe care i-au ameninţat şi obligat să cerşească în Grecia. Reamintim că Remus Matei a fost judecat în stare de arest preventiv, iar soţia acestuia s-a aflat în libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax