Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SENZAŢIONAL Dan Diaconescu „a transmis” în direct de la Alba Iulia: „Nici nu ştiţi ce pierdeţi!”

Publicat

Prezenţa lui Dan Diaconescu, preşedintele PP-DD, la Alba Iulia a fost primită cu aplauze de acea categorie a românilor care cred că schimbarea în bine poate veni din partea unui partid nou. Diaconescu a participat la depunerile de coroane şi la Te Deum-ul de la Catedrala Reîntregirii, urmat îndeaproape de preşedinţii şi vicepreşedinţii organizaţiilor judeţene din ţară. Delegaţia de PP-rişti şi-a încoronat vizita la Alba Iulia cu un congres în cadrul căruia au trasat coordonatele campaniei electorale pentru alegerile din 2012.

Întâlnirea dintre reprezentanţii PP-DD de la Centru, în frunte cu Dan Diaconescu şi membrii organizaţiilor judeţene a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, iar, pe parcursul celor două ore de discursuri, telespectatorii OTV au avut ocazia să asculte live planurile politicienilor pentru o Românie mai bună, colorară în mov, în care sărăcia şi ciocoii nu se mai regăsesc.

De Ziua Naţională a românilor, serialul televizat Elodia-Cioacă a fost întrerupt pentru o transmisiune în direct de la Alba Iulia, iar cei care au ratat întâlnirea cu omul-partid, Dan Diaconescu, în capitala de suflet a românilor „Nici nu ştiu ce au pierdut!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax