Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Şerban Huidu a ieşit din coma indusă în urma accidentului la schi

Publicat

cronica.primatv.ro

UPDATE: Şerban Huidu şi-a revenit, sâmbătă, din coma indusă, a întrebat de familie, iar medicii susţin că, în câteva zile, va  putea fi transferat de la terapie intensivă.

Reprezentanţii Spitalului Universitar din Innsbruck au precizat, joi, pentru realitatea.net, că, în cazul lui Şerban Huidu, a fost iniţiată reducerea medicamentaţiei pentru coma indusă şi că acesta se trezea, treptat. Medicii au subliniat că ieşirea pacientului din coma indusă poate dura de la 24 de ore la două zile.

Reamintim că Şerban Huidu (34 de ani) a suferit un accident grav, pe o pârtie de schi din Innsbruck, Austria, miercuri, în jurul orei 13.45. Şerban Huidu cobora pe pârtie, în momentul în care a pierdut controlul schiurilor şi a căzut aproximativ zece metri, în pădure, izbindu-se cu putere de un copac. În urma impactului, deşi purta cască de protecţie, acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Innsbruck, cu un elicopter, după cum se precizează într-un comunicat al Poliţiei din Tirol, Austria, citat de realitatea.net.

Medicii de la Innsbruck au declarat, joi, că Şerban Huidu a suferit o fractură craniană şi că nu era necesară intervenţie chirurgicală, dat fiind faptul că presiunea intracraniană nu se mărise şi că starea lui era stabilă. Aceştia s-au declarat optimişti în ceea ce priveşte recuperarea prezentatorului TV, pe care o estimează ca fiind de câteva săptămâni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax