Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Serbare de sfârşit de an pentru copiii din Alba care au participat la meditaţiile oferite de PNL

Publicat

Câteva sute de copii din judeţul Alba care au apelat la meditaţiile gratuite oferite de PNL Alba au participat, vineri, la serbarea de sfârşit de an. Însoţiţi de părinţi, aceştia au sărbătorit alături de liberali la petrecerea organizată la Vila Elisabeta din Alba Iulia.

După un an greu de meditaţii la limba română şi matematică, a venit momentul ca tinerii să se relaxeze şi să fie recompensaţi pentru conştiinciozitatea de care au dat dovadă. Pentru a-şi arăta aprecierea faţă de aceşti copii, PNL Alba a organizat o petrecere de sfârşit de an, de la care nu au lipsit premiile, spectacolele de colinde şi masa festivă.

” În acest an sunt înscrişi 232 de copii. Acţiunea a început în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci peste 500 de copii din clasele IV-XII au beneficiat de meditaţii gratuite la matematică şi limba romană. Eu cred că mai sunt şi politicieni care chiar fac ceva pentru albaiulieni, chiar dacă nu au resursele bugetare de la Consiliul Local sau Consiliul Judeţean pentru asta” a declarat liberalul Florin Roman.

sursa: info & foto PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vali

    sâmbătă, 10.12.2011 at 15:48

    Buglea ?!? Acum faci pe Mos Craciun 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax