Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Service auto din zona industrială Drâmbar, prădat de hoţi. Cum au operat infractorii şi ce au furat

Publicat

Proprietarul unui service auto din zona industrială Drâmbar, lângă Alba Iulia, a avut „surpriza” de a-şi găsi atelierul prădat de hoţi. La sfârşitul săptămânii trecute, acesta a descoperit că-i lipseau un laptop, aparate de specialitate şi alte bunuri, pe care le-a estimat la valoarea de peste 10.000 de euro. Din primele date, hoţii ar fi forţat intrarea prin geamul unui birou.

Furtul a fost reclamat la poliţie duminică după-amiaza, în jurul orei 17.00. Proprietarul a estimat că fapta s-a petrecut în intervalul 8-10 august, potrivit reprezentanţilor IPJ Alba.

I-au fost furate din incinta firmei un laptop, un aparat tester, butoaie cu ulei, un casetofon, truse de chei, un dulap mobil cu chei, un redresor, patru baterii auto şi alte scule.

Poliţia derulează cercetări pentru identificarea autorilor furtului şi recuperarea prejudiciului.

Potrivit proprietarului, hoţii ar fi intrat prin accesul din spatele atelierului auto, după ce au tăiat gardul şi au foţat geamul termopan de la birou şi ulterior au intrat în hala service-ului.

Prejudiciul este estimat la 11.000-12.000 de euro.

Din primele informaţii, chiar dacă incinta era „păzită” de doi câini, vigilenţa animalelor a fost ocolită de hoţi, pentru că au reuşit să intre nestingheriţi în atelier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax