Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Servicii gratuite de sprijin pentru afaceri și inovare

Publicat

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru lucrează împreună cu alți  şase parteneri din regiunile Centru și Nord-Vest, pentru a oferi întreprinderilor mici și mijlocii din Transilvania servicii gratuite de sprijin pentru afaceri și inovare.

Enterprise Europe Network reuneşte peste 500 de organizații și puncte de contact de pe întreg teritoriul Europei. Rețeaua a fost lansată de Comisia Europeană la începutul anului 2008, pentru a oferi antreprenorilor europeni servicii gratuite de informare şi consultanţă. În cei peste 3 ani de activitate, Enterprise Europe Network a reușit să aducă împreună cei mai importanți actori ai comunităţii de sprijinire a întreprinderilor din Europa, construind un serviciu unic de asistenţă, destinat cu precădere întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), în vederea dezvoltării pe deplin a potenţialului şi a capacităţii de inovare a acestora.

”Activitățile ADR Centru în cadrul consorțiului BISNet Transylvania constau în furnizarea de servicii de sprijin pentru afaceri și inovare, dedicate IMM-urilor din Transilvania. Aceste servicii se referă la identificarea de parteneri de afaceri în Europa și a furnizorilor de tehnologie pentru domenii specializate. Prin aceste parteneriate se pot asigura atât promovarea pe piaţa europeană a tehnologiilor produse în Regiunea Centru, cât și facilitarea accesului la informaţii privind politicile și legislația europeană din domeniu. Nu în ultimul rând, susținerea noastră pentru IMM asigură accesul la principalele surse de finanțare disponibile în domeniul cercetării, inovării şi dezvoltării afacerilor, așa cum ne preocupă și facilitarea participării la târguri şi evenimente de promovare organizate de instituţii similare din Europa”, a declarat directorul general ADR Centru, Simion Crețu.

Pentru a beneficia de aceste servicii, întreprinderile mici și mijlocii din regiunile Nord-Vest și Centru sunt invitate să contacteze Agenţiile pentru Dezvoltare Regională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax