Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Serviciile electronice prin portalul ANAF, indisponibile temporar, în weekend. Precizări pentru contribuabili

Publicat

laptop calculator

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național de Informații Financiare și Agenția Națională de Administrare Fiscală, anunță că serviciile electronice furnizate prin intermediul portalului www.anaf.ro nu vor fi disponibile în perioada 21 – 22 noiembrie.

Se fac operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații SAN (Storage Area Network).

Potrivit ANAF, intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice vor începe la ora 9.00, în data de sâmbătă, 21 noiembrie și vor continua până la ora 9.00 a următoarei zile.

”Pandemia a determinat accelerarea digitalizării la nivel guvernamental,  ANAF fiind o instituție cheie în ceea ce privește serviciile electronice oferite contribuabililor.

MFP și ANAF optimizează permanent aplicațiile informatice pentru îmbunătățirea administrării fiscale a contribuabililor, atât din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cât și din perspectiva utilizării serviciilor electronice de către contribuabili. Astfel, creăm posibilitatea de digitalizare pe scară mai largă a formularisticii primite și transmise de către ANAF, iar, pe de altă parte, dezvoltăm interconectarea cu alte instituții pentru asigurarea comunicării electronice a datelor la nivel inter-instituțional și pentru a reduce prezența contribuabililor la ghișeu”, transmite ANAF, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax