Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Serviciul de emitere a rovinietei ar putea fi întrerupt temporar. Precizări CNAIR pentru șoferi

Publicat

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că serviciul de emitere a rovinietelor și peajelor s-ar putea desfășura cu întreruperi, la noapte.

În intervalul 19 septembrie ora 23.00 – 20 septembrie ora 1.00, există posibilitatea ca activitatea de emitere a rovinietelor și peajelor, în punctele de distribuție aparținând OMV Petrom Marketing SRL, să se desfășoare cu întreruperi.

Sunt efectuate lucrări de mentenanță ale sistemului informatic propriu al distribuitorului.

Pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușeste achitarea rovinietei/peajului în punctele de distribuție ale OMV PETROM MARKETING SRL, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, a aplicației mobile etarife, în punctele de distribuție ale celorlalți distribuitori autorizați sau prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS), precizează CNAIR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax