Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Serviciul pentru Imigrări Alba: Cetăţenii Uniunii Europene vor putea să îşi înregistreze rezidenţa şi în ziua votării. Programul de lucru

Publicat

imigrari, serviciul de imigrari Activitatea de lucru cu publicul a Inspectoratului General pentru Imigrări va fi prelungită premergător şi în ziua votării pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, din data de 5 iunie, pentru înregistrarea rezidenţei cetăţenilor Uniunii Europene.

Astfel, programul de lucru al structurilor pentru Imigrări, din întreaga ţară, a fost prelungit, sâmbătă, 4 iunie între orele 8.00 şi 16.00, şi duminică, 5 iunie între orele 07.00 şi 21.00, pentru a răspunde cererilor de înregistrare a rezidenţei, eliberarea unor adeverinţe, precum şi pentru alte solicitări conexe procesului electoral.

Cetăţenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenţei trebuie să prezinte o cerere scrisă, însoţită de documentele justificative în funcţie de scopul şederii pe teritoriul României.

Costul eliberării certificatului de înregistrare este de 2 lei şi se va achita la unităţile CEC Bank în contul bugetului local nr. 21340202 sau se poate prezenta şi un timbru fiscal de aceeași valoare, au transmis vineri, într-un comunicat, reprezentanții Serviciului pentru Imigrări al județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax