Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuș câștigătorul de anul acesta al concursurilor S.V.S.U. Va reprezenta Alba la faza interjudețeană

parada

Publicat

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuș este câștigătorul din acest an a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Competițiile au avut loc vineri, 13 iunie și au fost organizate de Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al Judeţului Alba.

La această competiţie au participat nouă echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă (Teiuş, Cugir, Zlatna, Stremţ, Bucium, Cîmpeni, Şpring, Ciugud și Baia de Arieș).

În urma probelor de concurs desfăşurate, clasamentul general se prezintă astfel:

Locul I – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuș;

Locul II – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bucium;

Locul III – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zlatna, iar diploma pentru FAIRPLAY a fost obţinută de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuș.

La etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, judeţul Alba va fi reprezentat de echipajul S.V.S.U. Teiuș.

Eforturile concurenţilor au fost răsplatite cu diplome şi medalii.

„Dorim să mulțumim Primăriei Municipiului Sebeș pentru sprijinul oferit în desfășurarea concursului pe Stadionul Arini din Sebeș și să felicităm echipajele participante pentru modul exemplar în care s-au pregătit şi pentru sportivitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul desfăşurării probelor concursului.” au transmis reprezentanții ISU.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax