Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sesiune de transfer a magistraţilor organizată de CSM: Cererile se depun până în 12 mai. Locuri disponibile la instanţele din Alba

Publicat

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) derulează de luni o sesiune de transferuri a judecătorilor şi procurorilor. În aria de competenţă a Curţii de Apel Alba Iulia sunt vacante 28 de locuri pentru judecători, din care 11 disponibile pentru transfer, respectiv patru la instanţele din judeţul Alba. Pentru procurori, este disponibil un post pentru promovare prin concurs la data de 1 iunie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi două la Aiud.

Cererile de transfer pot fi depuse la CSM până în data de 12 mai 2014, inclusiv.

La Curtea de Apel Alba Iulia, din schema de 45 de judecători, este vacant un post temporar vacant (indisponibilizat pentru concurs promovare).

La Tribunalul Alba, din cele 30 de posturi prevăzute, doar 27 sunt ocupate, trei fiind indisponibilizate pentru concurs promovare. Unul dintre acestea este disponibiil din 1.07.2014.

La Judecătoria Alba Iulia, sunt două posturi disponibile (schema cuprinde 16 posturi), la Judecătoria Aiud sunt 6 posturi vacante, inclusiv cea de preşedinte, la Cîmpeni unul (preşedinte) şi la Blaj funcţia de preşedinte.

Însă din aceste posturi vacante, disponibile pentru transfer pentru judecători sunt doar două la Judecătoria Alba Iulia şi două la Aiud.

Unul dintre motivele pentru care schema de judecători nu este completă la mai multe instanţe din ţară este faptul că magistraţii preferă, după terminarea stagiului obligatoriu, să opteze pentru promovarea la instanţele pe raza cărora îşi au domiciliul. În plus, la judecătorii este volum mai mare de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    miercuri, 07.05.2014 at 14:23

    Va rog transferati-i pe chiriac si damian de la Tribunalul alba -C A , pt ca ei sunt slugi obediente ale statului si fac de ras justitia din judet ;fie vorba intre noi mai sunt inca multi si de la curte si tribunal !
    Avocatii sunt supusi bunului plac al judecatorilor ; judecatorii se tem de procurori si tot asa….noi pacatosii la cheremul bunului plac al justitiabililor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax