Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sesiunea de înscrieri din toamnă la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia: Peste 580 de locuri au rămas neocupate la studiile cu licenţă

Publicat

Joi a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru a doua sesiune de înscriere la cursurile Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Până la ora 14.00, au fost înregistrate 275 de cereri pentru studiile cu licenţă şi peste 450 de solicitanţi au optat pentru programele de masterat. Au rămas neocupate peste 580 de locuri,  din cele cu licenţă puse la dispoziţie de instituţia albaiuliană, în această sesiune.

Înscrierile s-au operat la sediul Facultăţii de Teologie Ortodoxă de lângă Colegiul „HCC” din Alba Iulia, în intervalul orar 9.00 – 15.00. La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au fost scoase la concurs 859 de locuri libere. Dintre acestea, 63 sunt locuri bugetate, 595 sunt cu taxă şi  201 pentru cei care au dorit să urmeze cursurile de învățământ la distanţă.

Pentru masterat, au fost disponibile 90 de locuri bugetate şi 610 cu taxă. Acestea au fost cele mai căutate de solicitanţi, locurile subvenţionate pentru programele de masterat fiind ocupate din primele zile.

După finalizarea etapei de înscriere, în 23 septembrie se organizează interviuri şi probe de aptitudini pentru specializările la care sunt solicitate astfel de testări, iar în perioada 24 – 30 septembrie se desfăşoară înmatricularea studenţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax