Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sesizări la alegeri, în două localităţi din Apuseni. Sunt reclamate cazuri în care alegători au intrat însoţiţi în cabina de vot

Publicat

cabina de vot, alegeri, vot

cabina de vot, alegeri, vot Odată cu încheierea alegerilor locale, PSD Alba a transmis că a depus, duminică, două sesizări la secția nr. 361 și la secția nr. 198, privind faptul în cele două locaţii au fost cazuri în care a intrat mai mult de o persoană în cabina de vot.

Potrivit reprezentanților Partidului Social Democrat Alba, duminică, 5 iunie, au fost depuse sesizări la secția nr. 361 (Școala Primară Gura Roșiei) din comuna Roșia Montană și la secția nr. 198 (Școala Primară cu clasele I-IV Târsa) din comuna Avram Iancu.

PSD reclamă faptul că „au existat două secții în care au intrat mai mult de o persoană în cabina de vot, președinții secțiilor de votare admițând acest lucru, deși alegătorii nu s-au declarat persoane nevăzătoare”.

De asemenea, reprezentanții PSD Alba au semnalat aceste sesizări apreciind că rezultatul votului nu poate fi influențat.

Potrivit BEC, la secția nr. 361 au fost înregistrați pe listele 606 persoane, dinntre care s-au prezentat la vot un număr de 496 (81,85%). De asemenea, la secția 198 au fost înregistrați pe liste nr. 640 de persoane, dintre care și-au exercitat dreptul la vot 530 (82,81%).

Reprezentanţii BEJ Alba au confirmat primirea sesizării pentru secţia Târsa, care a fost redirecţionată către biroul electoral de circumscripţie, pentru soluţionare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax