Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motocicliștii din Alba Iulia dau startul unui nou ”sezon moto”. Întâlnirea pasionaților de motoare, în parcarea Carolina Mall

Publicat

Sezon moto 2024. Motocicliștii din Alba Iulia, dar și din alte localități din județul Alba se vor întâlni la jumătatea lunii aprilie, la Carolina Mall. 

Este vorba despre deschiderea ”sezonului moto”, moment care va marca începutul unui nou an în care pasionații de motociclete se pot plimba. 

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Apulum Bikers și Carolina Mall.

Motocicliștii sunt așteptați la mall-ul din Alba Iulia, în data de 13 aprilie 2024. Aceștia se vor întâlni de la ora 10.00, iar startul oficial va avea loc de la ora 12.00.

Pentru mai multe detalii legate, organizatorii au făcut și un eveniment pe Facebook, intitulat ”Deschiderea sezonului moto 2024 Alba Iulia”.

De la locația de strângere aceștia vor pleca în coloană pe cele mai importante străzi din oraș. Vor da o tură de oraș, apoi se vor reîntoarce în parcarea centrului comercial.

Sezon moto 2024: Traseul

Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza -> str. Tudor Vladimirescu -> Calea Moților -> B-dul Horea -> B-dul 1 Decembrie 1918 -> str Vasile Goldiș -> B-dul Revoluției 1989 -> B-dul Republicii -> str. Tudor Vladimirescu -> Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    luni, 01.04.2024 at 10:02

    donatori de organe.

    ar trebui o lege clara a zgomotului admis de troacele astea cu 2 roti ale lor. si de
    asemenea ar trebui sa fie interzis sa le tureze prin padure.

    Astia care se scuza ca e „nevoie de adrenalina” sa se faca voluntari la descarcerare, sau soferi de ambulanta daca tot au nevoie de adrenalina.

  2. Dani

    luni, 01.04.2024 at 15:26

    Sunteți cam sălbatic să trăiți printre oameni, nu credeți ? Există excepții nu trebuie să catalogați așa repede motocicliștii, vă recomand să trăiți în sălbăticie ca acolo aveți parte de toată liniștea din lume

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax