Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sezonul de schi de la Șureanu NU se mai deschide sâmbătă, din cauza lipsei zăpezii. Anunțul administratorului pârtiilor

Publicat

Pârtia de la Șureanu, care ar fi trebuit să fie deschisă sâmbătă, va rămâne nefuncțională, au anunțat administratorii domeniului schiabil.

”Ne pare rău, din cauza temperaturii ridicate mult peste prognoză și a soarelui puternic de ieri și de astăzi, nu este posibilă deschiderea pârtiei A3 a Domeniului Schiabil Șureanu!

Ne cerem scuze pentru discomfortul creat și o să anunțăm deschiderea Domeniului Schiabil în momentul în care vedem că prognoza meteo care anunță zăpadă  în zilele de sâmbătă, duminică și luni se adeverește” au transmis aceștia.

Deschidere pârtiilor de la Șureanu este așteptată cu nerăbdare de pasionații de schi din Alba și din județele învecinate, datorită frumuseții deosebite a peisajului.

Inițial, Domeniul Schiabil Șureanu anunțase că sezonul se va deschide parțial sâmbată, 21 decembrie 2019 și că va funcționa telescaunul și o pârtie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax