Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sezonul marilor reduceri a început la Alba Iulia, cu ofertele de acum o săptămână. Magazinele nu vor avea alte promoții după data de 15 ianuarie

Publicat

Sezonul marilor reduceri începe oficial în data de 15 ianuarie. La Alba Iulia, magazinele au luat startul mai repede. Încă de săptămâna trecută, comercianţii din Alba Mall au anunțat promoții și oferte care mai de care mai „colorate” și interesante. Reduceri de până la 70%, 1+1 gratis, dar și multe altele. Cu toate acestea, o parte dintre albaiulieni așteaptă cu portmoneul pregătit „MARILE REDUCERI” de la jumătatea lunii ianuarie. Ei bine, aceștia vor fi puțin dezamăgiți. Prea puține magazine din mall se pregătesc pentru această dată și au decis să păstreze doar ofertele deja afișate.

Chiar dacă oficial sezonul reducerilor începe pentru majoritatea magazinelor din țară în data de 15 ianuarie, la Alba Iulia situaţia este puțin diferită. Magazinele s-au grăbit să scadă din prețuri încă de acum o săptămână, iar pentru data de 15 nu au pregătit multe noutăţi. Majoritatea comercianților din Alba Mall au declarat că reducerile care sunt afișate în momentul actual nu vor fi schimbate. Așadar, cei care se gândeau că vor avea parte de promoții și mai mari s-au înșelat. Stone Creek și House of Art sunt printre puținele magazine care vor reduce și mai mult din prețuri din data de 15 ianuarie. În rest, ofertele rămân cam aceleași.

De exemplu, la magazinul „Leonardo” este ofertă valabilă pentru toate articolele, un articol + al doilea la jumătate de preţ sau două produse şi al treilea gratis. Iar, dacă nu vreţi să vă faceţi „plinul” cu încălţăminte, puteţi achiziţiona doar un articol din magazin, iar reducerile sunt de până la 50% la articolele de sezon şi nu numai. Pentru o pereche de cizme de piele acum puteţi plăti doar 139 de lei, în loc de 199 de lei, cât era preţul iniţial. Pantofii îi puteţi găsi la 59 de lei sau 54 de lei, faţă de 79 lei şi 99 lei, cât plăteaţi înainte de reducere. Promoţia este valabilă până în 19 ianuarie.

Nici frumuseţea celor mici nu este dată uitării, astfel că în această perioadă oricare părinte care vine cu doi copii la frizeria „Ciufulici” de la Alba Mall are o reducere de 50% pentru cel de-al doilea tuns.

Vezi mai multe informații și prețuri AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax