Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sezonul nunților, afectat grav de coronavirus. Căsătoriile din Alba, programate în mai, amânate pentru toamnă sau peste doi ani

Publicat

Sezonul nunților stă sub semnul incertitudinii, din cauza pandemiei de coronavirus care afectează țara. După luni întregi de pregătire, bătăi de cap pentru a găsi o dată convenabilă, zeci de discuții cu fotografi, cofetării și o formație sau un DJ, planurile celor care vor să-și unească oficial destinele par că s-au năruit.

Mulți dintre cei care vor să facă nuntă în Alba sunt stresați și speriați, iar situația nu este deloc roz nici pentru cei care oferă servicii în domeniu: organizatorii și patronii sălilor de evenimente, fotografii, florăriile, formațiile de muzică și cofetăriile.

”Am dat atâția bani și acum ce fac? Rămân și fără nuntă și fără bani?”, întreabă un tânăr, care urma să aibă nunta într-o lună.

”În baza avansului, reprogramăm evenimentul la o altă dată disponibilă. Sunt conștient de situație. Am luat în calcul avansul pentru o nuntă de anul acesta pe care am reprogramat-o peste doi ani”, a declarat un DJ de eveniment, pentru Alba24.ro.

Cei mai afectați sunt cei care aveau programată nunta în luna mai, dar rezolvări sunt. Cum situația este foarte incertă, aceștia au început să își reprogrameze evenimentul.

Cele mai multe nunți au fost reprogramate în octombrie, dar au fost cereri chiar și pentru mai 2022, a menționat un DJ.

De asemenea, și nunți din iunie au fost amânate, pentru luna august. Tot mai multe cereri de reprogramări apar zilnic.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax