Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sezonul petardelor: Peste 3.700 de obiecte pirotehnice confiscate şi 10 persoane cu dosare penale, într-o singură zi, în judeţul Alba

Publicat

Poliţiştii din judeţul Alba au reuşit să identifice, marţi, 10 persoane care efectuau operaţiuni pirotehnice fără drept şi să confişte peste 3.700 de petarde pocnitori ori artificii, comercializate ilegal în mai multe localităţi din zonă. Apropierea Revelionului „a dat curaj” celor care doresc să obţină un profit din vânzarea obiectelor de distracţie pentru petrecăreţi, astfel că oamenii legii au avut de lucru.

La Alba Iulia, a fost prins un minor de 16 ani în timp ce folosea petarde. Patrula mixtă poliţist şi jandarm l-au identificat pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din oraş şi asupra acestuia au fost găsite 59 de astfel de astfel de obiecte pirotehnice. Tot miercuri, într-un local public din zona Pieţei Agroalimentare Cetate, M.P.D. (36 de ani) a avut ghinionul să fie surprins cu o geantă în care avea 2.080 de obiecte pirotehnice, deţinute ilegal.

Poliţiştii din Cîmpeni l-au identificat în piaţa din oraş pe R. R. (39 de ani), din Republica Moldova, în timp ce comercializa, fără drept, 60 de artificii.

La Sebeş, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase împreună cu specialiştii grupei pirotehnice şi un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pe strada  Lucian Blaga, a fost identificat C.M.I. (23 de ani), din Sebeş, care deţinea, fără drept, 740 de petarde şi pocnitori.

Poliţiştii din Cugir au identificat un minor în vârstă de 13 ani, din Cugir asupra căruia au fost găsite 60 de pocnitori.

La Aiud, a fost prins B.D.O. (21 de ani), asupra căruia au fost găsite 300 de pocnitori, un minor de 16 ani, cu 91 de pocnitori şi pe un alt minor în vârstă de 15 ani, asupra căruia au fost găsite 360 de pocnitori. Poliţiştii au stabilit ulterior că obiectele pirotehnice au fost cumpărate de B.D.O. de la I.D., de 18 ani din Aiud, care le-a deţinut şi comercializat fără drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate