Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sezonul reducerilor: Prețurile din magazinele centrului comercial Alba Mall au „intrat la apă”. Promoţii de până la 70%

Publicat

Centrul Comercial Alba Mall a dat startul reducerilor de sezon. Prețurile din toate magazinele au „intrat la apă” și s-au micșorat cu până la 70%. Îmbrăcăminte, lenjerie, încălțăminte sau chiar și ochelari pot fi cumpărate acum la prețuri reduse.

Magazinele din centrul comercial Alba Mall au scos la raft cele mai mici prețuri și cele mai bune oferte din acest sezon.

Puteți găsi acum produsele preferate, reduse cu până la 70% . Astfel de promoții au fost aplicate în magazine precum Anka’s, Fox, House of Art , Kenvelo sau Bosinni.

În ceea ce privește produsele de încălțăminte, prețurile acestora sunt reduse cu pana la 55% la magazinul Benvenuti sau cu 50% la magazinele Leonardo sau Stone Creek.

Și la Optiplaza puteți găsi ochelari de soare cu preț mai ieftini cu până la 70%.

Nici promoțiile de genul „cumperi de 300 lei și plătești doar 150 lei” sau „1+ ½” nu sunt de evitat, fiind găsite în magazinele Mania By Mys și Leonardo.

Doamnele și domnisoarele sunt așteptate în magazinul Gatta, unde pot achiziționa articolele cu prețuri reduse cu pana la 40%, iar la cumpărături de minim 100 lei vor fi recompensate cu un cadou-surpriză.

În magazinul Grandi Firme, toate produsele au prețuri cuprinse între 45 şi 250 lei. Pentru cele care vor să își cumpere lenjerie intimă magazinul Jolidon, sunt reduceri de până la 70%.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax