Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sfârșit de emisie pentru cele opt televiziuni regionale ale postului Digi24. CNA a retras, la cerere, licențele

Publicat

digi24

Televiziunile regionale ale postului Digi24 se închid oficial. Consiliul Național al Audiovizualului a retras, la cerere, licențele.

Potrivit publicației paginademedia.ro, cele 8 licențe regionale din Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara au fost retrase și își vor înceta emisia de miercuri, 27 martie 2019.

Decizia de a închide posturile regionale a venit din partea Digi24, la începutul lunii februarie. Tot atunci compania a decis încheierea colaborării cu mai mulți angajați, printre care s-au aflat și nume sonore precum Tudor Mușat și Adriana Nedelea. 

Într-un comunicat remis de către paginademedia.ro, reprezentanții Digi24 precizează:

Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24

Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax