Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sfârșit de martie cu circulație în condiții de iarnă, în județul Alba. Autoritățile au scos pe drumuri utilajele de deszăpezire

Publicat

Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, după ninsorile de azi noapte și de azi dimineață. A nins destul de mult, mai ales în zonele montane dar și în orașe. Ninge și la acestă oră în mare parte din județ însă autoritățile asigură că nu sunt probleme: drumul este umed, dar fără zăpadă. 

Reprezentanții Instituției Prefectului Alba au transmis marți că administratorii rețelelor de autostrăzi, drumuri naționale și drumuri județene au intervenit pentru asigurarea viabilității drumurilor din administrare.

Potrivit acestora, ”pe drumurile ce tranzitează județul Alba, s-a acționat începând cu orele 1.00, în cursul zilei de marți 31 martie, cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante (sare, nisip, clorură de calciu). În acest interval de timp nu s-au semnalat evenimente rutiere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax