Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sfârșit de săptămână la „Irish Pub Erol”: Concerte live, seri de karaoke și o super petrecere Endless Vynil World

Publicat

Irish Pub Erol vă așteaptă și în acest sfârșit de săptămână să petreceți pe cea mai bună muzică. De joi până duminică, localul vă pune la dispoziție cele mai tari petreceri, concerte live și seri de karaoke.

Cei mai îndrăzneți dintre albaiulienii sunt așteptați să demonstreze că serile de karaoke nu se fac neapărat cu oameni talentați, ci cu oameni puși pe distracție. Așadar, joi și duminică, cele mai trai petreceri de karaoke vor avea loc la Irish Pub Erol.

În prima seară de weekend localul din centrul orașului îi întâmpină pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și, de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană Good Day își așteaptă fanii începând cu ora 22.00, când vor da drumul petrecerii și vor interpreta cele mai cunoscute piese pop-rock și country.

Cei trei membri ai formației și anume Rareș Marcu, Marius Popa și Nicu Peșleagă au contact cu muzica de aproximativ 20 de ani, însă împreună sunt de aproximativ 6 luni. Formaţia Good Day a făcut o tradiţie din a încânta publicul albaiulian în fiecare vineri.

Și, dacă tot vine sfârșitul lumii, după calendarul mayaș, organizatorii s-au gândit să-l petreceți împreună. Irish Pub Erol vă așteaptă sâmbătă la o petrecere specială cu muzică electronică underground unde se va asculta și o parte din colecția de vinyl-uri a Dj-ilor.

Și cum petrecerea se anunță a fi un real succes, organizatorii s-au gândit la toate detaliile și vor mări spațiul pentru ca petrecăreții să se poată mișca în voie.

Petrecerea va fi animată de Adrian Manea, cunoscut drept Kias. Acesta este din Bacău și este cunoscut internațional pentru producțiile muzicale făcute sub emblema PHRASIS VETERIS, împreună cu Ginel Barcaceanu. A colindat întreaga lume și a pus muzică în cluburi cunoscute din Franța, Germania sau Olanda.

În localul albaiulian va ajunge pentru prima dată și Loopson rezident în Club Midi. Pe numele său real Alin Lupșan, este din Cluj Napoca și este un împătimit al vieții de noapte. De asemenea pentru albaiulienii va mixa și Octave.

Prețul biletului este 10 lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0728968127.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax