Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sfârșit de săptămână senzațional la „Goldies Pub”: Concert folk cu Marius Bațu și Vali Şerban şi rock de rezonanţă cu trupa „Tribut”

Publicat

Odată cu venirea primăverii, încep concertele și distracția adevărată la „Goldies Pub” din Alba Iulia. În acest sfârșit de săptămână, localul cu cea mai bună muzică din oraș vă aduce două seri memorabile. Vineri, pe scena de la „Goldies Pub” se va afla interpretul de muzică folk Marius Bațu (Poesis), cu invitat special Vali Şerban, iar sâmbătă, trupa de rock „Tribut”.

„Goldies Pub” a pregătit un weekend special, cu muzică live pentru toate gusturile. Vineri, de la ora 21.00, va avea loc un concert folk cu Marius Bațu, cunoscut pentru colaborările sale cu trupa Holograf și cu grupul Pasărea Colibri. La sfârșitul anului 2007, după o pauză de mai bine de 10 ani, Marius Bațu și Eugen Baboi s-au reunit în fața publicului și au lansat un nou produs marca Poesis, albumul Babilon. Invitat la evenimentul de vineri este Vali Şerban.

Cei care iubesc muzica rock se vor bucura să afle că sâmbătă, de la ora 21.00, „Goldies Pub” găzduiește un concert oferit de trupa „Tribut”. Într-o componență de zile mari – Costică Sandu, vocea numărul 1 în rockul romanesc, fost solist al trupelor Voltaj, Kripton, Direcția 5; George Patranoiu, un chitarist de referință care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, fost membru Taxi, Kripton, Schimbul 3; Traian Roşu la tobe – „ex” Direcția 5, Kripton și Cristian Florea – bas, „ex” Totuși cu Andrei Păunescu -, „Tribut” vă oferă o seară în care veți asculta de la Beatles, Creedence, până la AC/DC, Judas Priest și Pantera.

Prețul biletului pentru fiecare dintre cele două concerte este de 15 lei.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax