Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sfârşit de sezon 2014 la închiriat biciclete în Alba Iulia. Centrul I`Velo din Alba Iulia se închide până anul viitor

Publicat

biciclete ivelo alba iulia

biciclete ivelo alba iulia De luni, 20 octombrie, centrul de închiriat biciclete “I’Velo” din Alba Iulia se închide, fiind sfârşit de sezon 2014. Albaiulienii mai au însă posibilitatea de a închiria biciclete online.

Potrivit iniţiatorilor, centrul “I’Velo” din Alba Iulia, în Parcul Unirii a pus la dispozitia locuitorilor 70 de biciclete. În cele 192 de zile de funcţionare, aproape 7.000 de albaiulieni au ales bicicletele pentru a se relaxa sau pentru a se deplasa dintr-un punct în altul al oraşului.

Bicicletele I’Velo au putut fi disponibile atât contra cost, cât şi gratuit. Tinerii sub 16 ani şi pensionarii au avut posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv al talonului de pensie.

(P)  Haine sport ciclism pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Tarifele de închiriere au fost: 4 lei pentru o oră şi 15 lei pentru 24 de ore.

Centrul “I’Velo” este un proiect al Asociaţiei Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

“I’Velo” oferă în continuare posibilitatea de a rezerva online bicicletele, accesând site-ul www.ivelo.ro.

“I’Velo” este un proiect de bike-sharing din România şi are ca misiune introducerea graduala a bicicletei în peisajul vieţii urbane, atât pentru recreere, cât şi ca mijloc de transport alternativ, sănătos, cu impact minim asupra mediului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax