Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor, pe siteul Direcției Regionale de Statistică Alba. Portalul instituției, ținta unui ATAC

Publicat

Siteul Direcției Regionale de Statistică Alba a fost atacat. Pe pagina pe care ar fi trebuit să fie informații legate de organizarea administrativ-teritorială a județului, apare un text comercial cu linkuri interactive, legate de îngrijirea și polișarea unghiilor.

Textul este în limba engleză și pare un spam. Din el aflăm că gelul pentru unghii a apărut pentru prima dată în Statele Unite, dar și multe alte detalii care în mod nu au ce căuta pe un asemenea site.

Potrivit informațiilor oferite de site, data ultimei actualizări a siteului este 10 februarie 2020, ora 11:58. Reprezentanții instituției nu au mai putut fi contactați la ora publicării articolului, telefonul de contact fiind în modul fax.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. david ciprian alin

    miercuri, 12.02.2020 at 09:00

    Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate de apariția pe siteul instituției a unor postări neautorizate apărute în data de 11 februarie 2020, postări care cauzează prejudicii de imagine instituției noastre.
    Servărul care găzduiește siteul http://www.alba.insse.ro este administrat de Institutul Nsațional de Statistică, DRS Alba doar încarcă informații pe el. Nu este pentru prima dată când ne confruntăm cu asemenea probleme, drept pentru care conducerea INS a hotărât migrarea siteurilor direcțiilor teritoriale pe servărele STS. Acest proces are loc pană la sfârșitul săptămânii.
    Vă mulțumim pentru înțelegere.

    Direcția Regională de Statistică Alba
    Director executiv
    Ciprian Alin David

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax