Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Hituri „Direcţia 5”, premii şi prezentare de modă în lenjerie intimă, la aniversarea „Ardeleanul FM”

Publicat

Melodii pentru sufletul ascultătorilor, premii şi o prezentare de modă care a captat atenţia bărbaţilor. Acestea au fost ingredientele care au făcut din petrecerea aniversară a „Ardeleanul FM” o seară de neuitat, atât pentru cei 500 de ascultători fideli ai postului de radio, cât şi pentru jurnaliştii care au avut posibilitatea, vineri, să ciocnească cu aceştia un pahar de şampanie.

Petrecerea a fost una cu atât mai specială cu cât, vineri, 23 septembrie, a fost şi ziua deputatului Teodor Atanasiu, soţul Laurei Atanasiu, patroana „Ardeleanul FM”. Familia Atanasiu şi echipa „Ardeleanul FM” au sărbătorit alături de reprezentanţii instituţiilor publice din oraş, membrii PNL, presă, dar şi de fani ai radio-ului până aproape de miezul nopţii. Pe scena amenajată în cortul de lux a Vilei „Elisabeta” au urcat, în deschidere, membrii trupei „Zadar”, iar puţin mai târziu „Direcţia 5” a reuşit să ridice albaiulienii la dans. Fiecare invitat a primit din partea organizatorilor CD-uri şi o revistă „Tabu”, partenerul evenimentului. Sărbătoriţii acelei zile au fost chemaţi pe scenă, iar membrii echipei redacţionale le-au înmânat câte un buchet de flori.

Evenimentul a avut în centrul său 500 dintre cei mai fideli ascultători ai postului de radio, astfel că intrarea s-a făcut pe bază de invitaţie. Ascultătorii au participat la concursul „Ardeleanul FM te aruncă în aer!”, pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la marea sărbătoare de vineri, 23 septembrie 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax