Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a abandonat copilui nou-născut la spitalul din Alba Iulia, după ce s-a legitimat cu buletin fals. O tânără din Bistra este cercetată de poliţişti

Publicat

O tânără de 27 de ani din Bistra a ajuns în vizorul oamenilor legii, după ce şi-a abandonat copilul nou-născut în spitalul din Alba Iulia. Femeia se înregistrase cu un buletin fals, pe numele unei tinere din Vadu Moţilor. S-a ales cu dosar penal pentru de fals privind identitatea.

Femeia a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba în 11 iunie, fiind transferată de la spitalul din Abrud. Urma să nască şi a fost internată de urgenţă. S-a legitimat cu o carte de identitate pe numele de T.M.A. de 20 de ani, din comuna Vadu Moţilor, județul Alba.

După naştere, aceasta şi-a abandonat fetiţa nou-născută şi a părăsit spitalul.

Un asistent social din cadrul unităţii medicale a sesizat poliţia, în 13 iunie, iar oamenii legii au început cercetările. Au stabilit că posesoarea actului de identitate, prezentat de pacientă la internare, a pierdut cartea de identitate în cursul anului 2010.

Miercuri, 11 iulie, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Cîmpeni, au reușit să identifice femeia în cauză: C.C. de 27 de ani, comuna Bistra, județul Alba.

Faţă de aceasta se efectuează acum cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax