Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a alimentat maşina cu motorină pe A1, la Câlnic şi a plecat fără să plătească. Bărbat cercetat penal

Publicat

scumpiri

Un bărbat din judeţul Sibiu este cercetat penal după ce şi-a alimentat maşina cu combustibil, la o staţie de carburanţi de pe A1, zona Câlnic, dar a „uitat” să plătească şi şi-a continuat drumul. A fost prins după şapte luni de la comiterea faptei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Câlnic l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din localitatea Poiana Sibiului, judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de la o societate comercială.

În 16 iunie 2017, la ora 4.10, M.G. a alimentat cu combustibil autoutilitara pe care o conducea, la o staţie de carburanţi situată pe Autostrada A1 Câlnic Nord, respectiv cu cantitatea de 57,26 litri carburant, în valoare de 262 lei, plecând fără a plăti contravaloarea acestuia.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt şi pentru recuperarea prejudiciului cazat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax